Noem mij maar risico - Loesje - 3,50 euro

Aangeboden: Noem mij maar risico - Loesje - 3,50 euro Prijs: € 3,50

Licht beschadigd, Pocket, ongelezen
Prijs: 3.50 (Verzendkosten: 1.95)

In deze tijden van de roep om meer en meer veiligheid maakt Loesje zich zorgen of het leven nog wel avontuurlijk genoeg blijft. Het is alweer meer dan een jaar na 11 september, ongeveer een halfjaar na de dood van Fortuyn. Het zou toch niet goed zijn als we ons door angst laten leiden. Loesje maakt de toekomst liever zelf. Samen met iedereen die mee wil doen. Noem mij maar risico. En dan gaat het niet over bungeejumpen of parasailen, maar over het leven zelf. Veiligheid kan goed lijken, maar is vaak schijn. Daarom een boekje vol met teksten, verhalen, gedichten en tekeningen die over risico en durf gaan. Omdat het avontuur aangaan nog de meeste zekerheid geeft.

Titel: Noem mij maar risico
Schrijver: Loesje
ISBN-13: 9789022986820
Staat: Licht beschadigd, Pocket, ongelezen
Prijs: 3.50
Verzendkosten: 1.95

Bieden is niet mogelijk: De boeken (en verzendkosten) hebben een vaste lage prijs De genoemde verzendkosten zijn bij verzending binnen Nederland.

Afhalen of opengeslagen verzenden is niet mogelijk. Indien druk niet vermeld is, is deze niet bekend.

Het boek is ongelezen, eventuele beschadigingen zijn licht (een knik, scheur, kras en/of deuk): Aangezien we vaak meerdere exemplaren per titel op voorraad hebben kunnen we de exacte aard helaas niet specificeren. Het boek is altijd volledig leesbaar.



bk9789022986820
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op boeken kopen