Meer streken in de wind, Loesje, € 2,50

Aangeboden: Meer streken in de wind, Loesje, € 2,50 Prijs: € 2,50

Nieuw, Pocket, ongelezen
Prijs: € 2.50 (Verzendkosten: € 1.95)

Meer streken in de wind. Om een frisse kijk te houden op het leven in al haar facetten en zo onderwerpen als liefde, opvoeding, ouders, werk, spiritualiteit, democratie, kunst, milieu, verkeer en de zorg beter te kunnen bekijken.

Meer streken in de wind. Om de nieuwe Tweede Kamer en regering een beetje op weg te helpen een geod beleid te voeren. Zodat ze in alle redelijkheid en moeilijkheid besluiten over on land en de rest van de wereld kunnen nemen.

Meer streken in de wind. Om onze blik op de wereld te verruimen en zo een beter inzicht te krijgen in wat deze draaiende houdt.

Meer streken in de wind. Maar ook gewoon weer lekker veel posters, verhaaltjes, tekeningen en gedichten van Loesje in te zetten. Over van alles en nog wat meer.

Titel: Meer streken in de wind, Loesje, € 2,50
Schrijver: Loesje
ISBN-13: 9789022986479
Staat: Nieuw, Pocket, ongelezen
Prijs: € 2.50
Verzendkosten: € 1.95

Let op:Bieden is niet mogelijk: De boeken (en verzendkosten) hebben een vaste lage prijs De genoemde verzendkosten zijn bij verzending binnen Nederland.

Het boek is ongelezen, eventuele beschadigingen zijn licht (een scheur, knik, kras en/of deuk): Aangezien we vaak meerdere exemplaren per titel op voorraad hebben kunnen we de exacte aard helaas niet specificeren. Het boek is altijd volledig leesbaar.

Afhalen of opengeslagen verzenden is niet mogelijk. Indien druk niet vermeld is, is deze niet bekend.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op boeken kopen