Groepsreisje? boek nu met 50% korting op ons groepshuis!

Super voordelig naar onze groepsaccommodatie! 50% korting voor de maanden juli en augustus: bv een week al voor € 1100 voor 24 personen, korter of langer kan ook en ook zijn we flexibel met het aantal personen.

Spectaculaire kortingsactie voor de nog beschikbare overnachtingen in onze groepsaccommodatie in juli en augustus 2012 van 50% op de gepubliceerde tarieven!!!

Ook geven wij nu al 35% korting op de nog beschikbare weekenden in de maanden september en oktober 2012! en zelfs 50% op doordeweekse overnachtingen!

We zijn er beretrots op: onze sfeervolle groepsaccommodatie The Lake Cabin in "Canadese boomstammen stijl". The Lake Cabin is geheel in hout opgetrokken en ligt enigszins verhoogd, waardoor u een prachtig uitzicht op het water heeft. Onze groepsaccommodatie kan maximaal 72 personen herbergen, verdeeld over 9 slaapkamers met 4 stapelbedden.
Ook is het mogelijk alleen de voorzijde (6 slaapkamers met 4 stapelbedden dus maximaal 48 personen, zijnde deel 2) of de achterzijde (3 slaapkamers met 4 stapelbedden dus maximaal 24 personen, zijnde deel 1) van de groepsaccommodatie te huren.

Stoere stijl
'The lake Cabin' is geheel in canadeese stijl opgetrokken. Stoere balken en onbehandeld hout geven een unieke, gezellige, sfeer.

Altijd buiten
Aan beide zeiden een grote veranda, de voorste zelfs met buitenhaard! Ook met slecht weer voldoende plek om buiten te zijn.

Lekker actief
De ideale plek voor een partijtje beachvolleybal, waterskien, lasergame, paintball, bushtrail, GPS tocht, klootschieten en meer..... Wij helpen u graag met de organisatie! Al vanaf € 5 pp boekt u een activiteit.

Direct aan het strand ;l;l
Het strand is direct toegankelijk en is de ideale plek voor een partijtje beachvolleybal of lekker te zonnen.

Een eigen bar en keuken
Een bar met tap, complete groepskeuken en goed geluid maken ieder verblijf een feest. Ook boekt u via onze receptie een complete barbecue van de Keurslager voor dezelfde prijs als dat u dat zelf zou doen maar dan hoeft u de barbecue niet halen, schoon te maken en terug te brengen. Va € 12,50 per persoon.

Verzorgde slaapzalen
De slaapzalen zijn voorzien van vier stapelbedden en voldoende kastruimte. Geen zin in gedoe? wij maken het bed voor u op.

Fantastisch uitzicht
De voorzijde van de groepsaccommodatie heeft uitzicht over het water en grenst met zijn veranda aan het strand. Op de veranda van de achterzijde van de groepsaccommodatie heeft u uitzicht op de bosrand.

Helemaal compleet
Zowel de achterzijde als de voorzijde van de groepsaccommodatie beschikt over een grote algemene ruimte met een eetgedeelte, een comfortabele zithoek met traditionele houtkachel. Zelf houtsprokkelen of toch maar onze kant-en-klare houtzakken gebruiken dat kan ook!! (€6,-) en een gezellige bar. Uiteraard is ook een eigen keuken en sanitair aanwezig.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op boeken kopen