De Europese revolutie - Caldwell, C, - 15,00 euro

Aangeboden: De Europese revolutie - Caldwell, C, - 15,00 euro Prijs: € 15,00

Licht beschadigd, Paperback, ongelezen
Prijs: 15.00 (Verzendkosten: 2.95)

Terroristische aanslagen in Londen en Madrid, rellen in moslimwijken in de meeste grote West-Europese steden, de moord op Theo van Gogh in Amsterdam� het zijn gebeurtenissen die de autochtone Europeanen ertoe dwingen de grenzen van hun lang gekoesterde liberale waarden opnieuw te defini�ren. Caldwell beschrijft hoe in de jaren vijftig de gastarbeiders naar Europa werden gehaald zonder dat men bekend was met hun politieke en culturele achtergrond. Hij toont de gespannen wisselwerking tussen de Europese verzorgingsstaat en de tradities uit de Derde Wereld, beschrijft het fundamentele verschil in benadering van vrouwen en seksualiteit en hij onderzoekt de gevaarlijke tendens van politici om spanningen rond de islam weg te nemen door de rechten van alle burgers in te perken. De Europese revolutie is een uiterst scherp en kritisch boek over hoe Europa de afgelopen halve eeuw definitief is veranderd en zich onder druk van vele islamitische nieuwkomers moet bezinnen op zijn nieuwe identiteit.

Titel: De Europese revolutie
Schrijver: Caldwell, C.
ISBN-13: 9789026321054
Staat: Licht beschadigd, Paperback, ongelezen
Prijs: 15.00
Verzendkosten: 2.95

Bieden is niet mogelijk: De boeken (en verzendkosten) hebben een vaste lage prijs De genoemde verzendkosten zijn bij verzending binnen Nederland.

Afhalen of opengeslagen verzenden is niet mogelijk. Indien druk niet vermeld is, is deze niet bekend.

Het boek is ongelezen, eventuele beschadigingen zijn licht (een knik, scheur, kras en/of deuk): Aangezien we vaak meerdere exemplaren per titel op voorraad hebben kunnen we de exacte aard helaas niet specificeren. Het boek is altijd volledig leesbaar.



bk9789026321054
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op boeken kopen